Styrkeapparater er ideelle å lage en "sirkel" av

For å dekke behovet for allsidig styrketrening bør dere ha minimum 5 styrkeapparater. En "sirkel" kan bestå av 5-25 apparater som til sammen bør dekke det meste av kroppens muskulatur. 
Er du i tvil om hvilke apparater du bør ha i en sirkel, kontakt en av våre selgere.

Multiapparater

Multiapparater er styrkeapparater som er plassbesparende og gir et bredt utvalg av øvelser. Sportsmaster har flere modeller multiapparater. Kjennetegnet for disse er at de er solide og stabile og svært prisgunstige. 

Få hjelp til å velge styrkeapparater 

Sportsmaster gir deg råd og veiledning i valg av apparater etter ditt behov. Vi setter opp tilbud og viser forslag til hvordan treningsrommet kan utformes. 

Serviceavtaler på styrkeapparater

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med service, har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. 

Løpende vedlikehold av apparatene er noe kundene gjerne foretar selv. I tillegg bør alt treningsutstyr ha et større periodisk ettersyn for å sikre optimal funksjonalitet og dermed at det blir brukt. 

Sportsmaster tilbyr serviceavtaler hvor våre teknikere kommer 1-2 ganger per år og funksjonstester utstyret, bytter ut slitedeler og gir forslag til eventuelle oppgraderinger.