Vår bakgrunn

Sportsmaster er en spesialforretning og leverer alt av treningsapparater direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi har et bredt og godt utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre til svært gunstige priser.

Butikk og showrom Fekjan 29
Vår butikk og showroom i Asker.

Sportsmaster startet sin virksomhet høsten 2003 og er i dag et solid firma i stadig vekst med 20 ansatte.

Fra våren 2017 ble Sportsmaster en del av Fintness Brands Nordic gruppen. Fitness Brands Nordic er et konsern som rommer de operative enhetene Sportsmaster Norge, Fitness Brands Norge og Fitness Brands Sverige. Samlet omsetter foretaket i dag for drøye 200 MNOK . 

Vår styrke ligger i personlig veiledning fra kompetente medarbeidere som er aktive mosjonister, og som selv bruker mye tid på trening både ute og inne. Vi deler gjerne vår kompetanse med deg slik at du finner det produkt som passer deg og dine behov.

Vi har et 650m2 stort showroom og butikk på Nesbru i Asker hvor våre treningsapparater kan sees, prøves og kjøpes. Sportsmaster er et godt drevet selskap har har fått AAA-rating. Les om Nordic Sportsmaster AS i Brønnøysundregisteret her

Våre produkter kan kjøpes her;

  • Sportsmaster nettbutikk
  • Via vårt showroom/butikk på Nesbru
  • Ring oss på telefon 66 85 04 60

Vi sender varer over hele landet etter ønske. Alle produkter, som krever det, skal være CE-godkjent.

Norges største butikk/ showroom

Høsten 2016 utvidet vi våre lokaler og har nå en 650m2 stor butikk spekket med treningsutstyr og treningsapparater til både hjem og bedrift.

Miljøsertifisert våren 2020

Miljøfyrtårn sertifisert